Antrepriză generală

Servicii de Antrepriză Generală: Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului dumneavoastră, suntem pregătiți să vă oferim servicii cuprinzătoare de antrepriză generală. De la construcții civile și industriale, la amenajări și renovări interioare, suntem specializați în a realiza proiecte de construcții variate și personalizate.

Design și Planificare: Echipa noastră de experți în design și planificare lucrează îndeaproape cu clienții pentru a realiza concepte inovatoare și funcționale. Fie că este vorba despre planificarea unui nou proiect sau renovarea unui spațiu existent, ne asigurăm că fiecare detaliu este pus în valoare.

Construcții Industriale: Realizăm construcții industriale de calitate superioară, respectând cele mai înalte standarde. De la fundații la structuri complexe, punem la dispoziție expertiza necesară pentru a livra proiecte durabile și sigure.

Renovări și Modernizări: Suntem specializați în renovări și modernizări, oferind soluții inovatoare pentru a transforma spațiile existente în funcție de nevoile și preferințele clienților noștri. Indiferent de amploarea lucrărilor, ne străduim să aducem proiectul dumneavoastră la nivelul dorit.

Eficiență Energetică și Sustenabilitate: Suntem conștienți de importanța eficienței energetice și a sustenabilității în proiectele de construcție. Integrăm soluții inovatoare și tehnologii prietenoase cu mediul pentru a asigura o performanță optimă și reducerea impactului asupra mediului.

Control Calitate și Siguranță: Asigurăm un control riguros al calității în fiecare fază a proiectului nostru, garantând că standardele noastre înalte sunt respectate. Siguranța pe șantier este o prioritate, iar echipa noastră este instruită să implementeze cele mai bune practici.

Relația Cu Clientul: Suntem dedicați stabilirii și menținerii unei relații solide cu clienții noștri. Comunicarea transparentă și colaborarea deschisă sunt fundamentale pentru succesul fiecărui proiect.

Recomandări

„Echipa Next Maintenance se evidențiază prin profesionalismul și dedicarea exemplară a specialiștilor săi. Soluțiile inovatoare propuse și implementate au asigurat funcționalitatea și fiabilitatea instalațiilor, contribuind semnificativ la succesul proiectelor noastre.”

Gaetan Pacton, Chief Executive Officer, Profi

„Next Maintenance a instalat cu succes sisteme video și de control acces furnizate de Azitrend Distribution în peste 400 locatii din tara, cu un total de peste 10,000 de camere video. Echipele Next Maintenance au prestat servicii de foarte buna calitate către beneficiarii finali, atât în faza deimplementare cat si in mentenanta, sustinand eforturile Azitrend Distribution de a asigura satisfactia clientilor pe termen lung.”

Doru Asmarandei, Director General, Azitrend Distribution

„Recomandăm compania pentru calitatea deosebită a serviciilor prestate de către aceasta și totodată, pentru profesionalismul angajaților săi ce au oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Cojocaru Marian, Inginer Rominserv
„Firma Next Maintenance S.R.L. și-a onorat angajamentele în parametrii optimi, iar serviciile prestate s-au ridicat constant la standardele impuse de cerințele interne ale companiei și de legislația în vigoare. Vă recomand cu încredere pe Next Maintenance S.R.L. cu convingerea că apelând la serviciile sale, veți câștiga un colaborator profesionist, devotat și extrem de capabil.”

Tiberiu Chiriță, Administrator Sagex
„Am ales să colaborăm cu compania Next Maintenance S.R.L. ca furnizor de servicii de instalații electrice, sisteme de securitate, detecție și alarmare incendiu, datorită calității deosebite a serviciilor prestate de către aceasta. Totodată, societatea a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Boruga Sorin Ștefan, Administrator V.D.M Think Smart

Perfecționați-vă afacerea cu servicii de antrepriză generală de calitate!

Perfecționați-vă afacerea cu servicii de antrepriză generală de calitate!