Next to You

Partenerul dumneavoastră pentru soluții integrate!

Suntem o companie dedicată excelenței în domeniul construcțiilor și al tehnologiilor avansate, specializați în securitate/IT, instalații electrice, antrepriză generală și mentenanța clădirilor. Fondată în 2013, am reușit să ne afirmăm ca lideri pe piață prin dedicarea neclintită pentru inovație și calitate. Echipa noastră de profesioniști experimentați este angajată să ofere soluții personalizate și integrate, care să răspundă nevoilor complexe ale clienților noștri.

În domeniul securității/IT, oferim sisteme avansate care garantează protecția datelor și a infrastructurii, în timp ce serviciile noastre de instalații electrice asigură eficiență energetică și performanță de înaltă calitate. Ca antreprenor general, gestionăm cu măiestrie fiecare etapă a proiectelor, de la concept la finalizare, asigurându-ne că fiecare detaliu este executat la standardele cele mai înalte. În plus, serviciul nostru de mentenanță a clădirilor este conceput să prelungească durabilitatea și să maximizeze valoarea investițiilor imobiliare ale clienților noștri.

Colaborările de succes cu clienți de prestigiu precum Profi, Heineken, Ford Motor Company, Lidl, Jumbo, XXXLUTZ, Continental, Rompetrol, Mol, Premium Store, Rasirom, Moncobra, Proluni Structuri, Rominserv, Etex Building Performance și V.D.M. Think Smart reflectă angajamentul nostru pentru excelență și inovație.

Indiferent de complexitatea proiectului, ne implicăm cu pasiune și dedicare pentru a livra rezultate remarcabile. Suntem gata să depășim orice provocare și să oferim soluții adaptate pentru a satisface cele mai exigente cerințe.

Misiune

În permanență orientați către perfecționare și extindere, ne străduim să oferim o gamă comprehensivă de servicii, cuprinzând aspecte variate, de la soluții IT și instalații electrice până la proiecte complexe de construcții.

Cu conștientizarea crescută a contextului global și cu preocuparea constantă pentru securitate și stabilitate în viața cotidiană, precum și într-o lume tehnologică în evoluție rapidă, credem ferm în esența și relevanța acestor domenii.

În acest spirit, ne angajăm în investiții susținute, alocând resurse considerabile pentru a cultiva și dezvolta aceste ramuri esențiale.

Determinați să conturăm o paradigmă superioară în sfera mentenanței, am conceput și implementat un sofisticat software de gestionare a clienților.

Această inițiativă nu doar simplifică interacțiunea cu clienții noștri, dar și consolidează angajamentul nostru față de eficiență și inovație în furnizarea serviciilor.

În cadrul eforturilor noastre constante de a evolua și adapta, căutăm în mod proactiv să dezvoltăm tehnici avansate de gestionare, oferind în paralel un suport tehnic neîntrerupt, disponibil non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Această filosofie reprezintă un angajament profund pentru excelență și răspuns prompt, asigurându-ne că clienții noștri beneficiază de servicii de cea mai înaltă calitate și de suport specializat în orice moment al zilei sau al nopții.

Viziune

Suntem profund conștienți că cea mai valoroasă recompensă pe care v-o putem oferi este certitudinea că afacerile dumneavoastră sunt gestionate cu profesionalism și securitate.

La sfârșitul fiecărei zile, vă puteți retrage în liniște acasă, având încrederea că, în eventualitatea unei avarii, veți beneficia de suportul nostru prompt și eficient.

Next M își extinde prezența seminațional, având echipe specializate de electricieni și tehnicieni cu unități mobile în orașele următoare: Craiova, Pitești, Ploiești, Constanța, București, Brăila, Bacău, Iași, Timișoara și Mureș.

Avem determinarea de a atinge un nivel în care să putem oferi servicii de mentenanță de încredere și profesionale companiilor din întreaga țară.

Obiectivul nostru nu este doar să fim prezenți geografic, ci să devenim un partener de încredere pentru companiile din întreaga țară, oferind soluții de mentenanță adaptate la nevoile specifice ale fiecărei afaceri.

Cu o echipă dedicată și o abordare proactivă, urmărim să devenim un susținător constant al succesului și stabilității operaționale pentru partenerii noștri.

Valori

Ne ghidăm după un set de valori fundamentale, care ne reflectă angajamentul în fiecare aspect al activității noastre.

Inovație

Suntem mereu în căutarea de noi idei și soluții, urmărind inovații care să aducă valoare atât clienților noștri, cât și industriei în ansamblu. Înțelegem că inovația este cheia evoluției continue.

Siguranță

Purtăm o responsabilitate fermă pentru siguranța și securitatea fiecărui proiect și a fiecărui client. Prioritizăm un mediu de lucru sigur și implementăm cele mai înalte standarde în domeniul siguranței, asigurând astfel încrederea și liniștea clienților noștri.

Performanță

Ne mândrim cu angajamentul nostru față de excelență și performanță superioară. De la serviciile oferite până la relațiile cu clienții, căutăm întotdeauna să depășim așteptările și să livrăm rezultate de calitate superioară.

Cooperare

Suntem conștienți că succesul se construiește prin colaborare și parteneriate solide. Promovăm o cultură a cooperării și a echipei, recunoscând că fiecare contribuție aduce o valoare unică și esențială în atingerea obiectivelor comune

Focus pe client

Nevoile clienților sunt o prioritate pentru noi. Așa cum spune și motto-ul companiei „Next to you”, suntem alături de clienți prin oferirea suportului în orice moment.

Flexibilitate

Fiecare client este unic și are nevoi unice. De aceea, ne adaptăm serviciile la cerințele partenerilor noștri. Calitatea serviciilor noastre se vede prin felul în care tratăm excepțiile.

Recomandări

„Echipa Next Maintenance se evidențiază prin profesionalismul și dedicarea exemplară a specialiștilor săi. Soluțiile inovatoare propuse și implementate au asigurat funcționalitatea și fiabilitatea instalațiilor, contribuind semnificativ la succesul proiectelor noastre.”

Gaetan Pacton, Chief Executive Officer, Profi

„Next Maintenance a instalat cu succes sisteme video și de control acces furnizate de Azitrend Distribution în peste 400 locatii din tara, cu un total de peste 10,000 de camere video. Echipele Next Maintenance au prestat servicii de foarte buna calitate către beneficiarii finali, atât în faza deimplementare cat si in mentenanta, sustinand eforturile Azitrend Distribution de a asigura satisfactia clientilor pe termen lung.”

Doru Asmarandei, Director General, Azitrend Distribution

„Recomandăm compania pentru calitatea deosebită a serviciilor prestate de către aceasta și totodată, pentru profesionalismul angajaților săi ce au oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Cojocaru Marian, Inginer Rominserv
„Firma Next Maintenance S.R.L. și-a onorat angajamentele în parametrii optimi, iar serviciile prestate s-au ridicat constant la standardele impuse de cerințele interne ale companiei și de legislația în vigoare. Vă recomand cu încredere pe Next Maintenance S.R.L. cu convingerea că apelând la serviciile sale, veți câștiga un colaborator profesionist, devotat și extrem de capabil.”

Tiberiu Chiriță, Administrator Sagex
„Am ales să colaborăm cu compania Next Maintenance S.R.L. ca furnizor de servicii de instalații electrice, sisteme de securitate, detecție și alarmare incendiu, datorită calității deosebite a serviciilor prestate de către aceasta. Totodată, societatea a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Boruga Sorin Ștefan, Administrator V.D.M Think Smart