Industria Construcțiilor

Suntem partenerul de încredere în industria construcțiilor, aducând soluții complete și inovatoare pentru securitate, automatizare, instalații electrice și amenajări interioare. Iată cum ne implicăm în această industrie complexă:

Securitate IT pentru Managementul Eficient al Proiectelor: Oferim servicii de securitate IT pentru protejarea informațiilor legate de proiecte și gestionarea construcțiilor. Monitorizăm rețelele și prevenim amenințările cibernetice.

Supraveghere Video și Control al Accesului: Implementăm sisteme avansate de supraveghere video pentru monitorizarea continuă a șantierelor și a zonelor de depozitare. Dezvoltăm soluții de control al accesului pentru a proteja echipamentele și materialele de construcție.

Sisteme de Siguranță Pentru Șantiere: Instalăm și întreținem sisteme de detecție a incendiilor pentru securizarea șantierelor. Implementăm sisteme de detecție la efracție pentru a asigura perimetrul construcțiilor.

Automatizare și Control Avansat: Integrăm sisteme de control pentru iluminat, climatizare și echipamente electrocasnice. Implementăm soluții de automatizare a clădirilor pentru o gestionare eficientă a resurselor.

Amenajări Interioare și Instalații Electrice Profesionale: Furnizăm servicii complete de amenajări interioare adaptate la nevoile birourilor, spațiilor comerciale. Instalăm și menținem sisteme electrice pentru medii atât interioare, cât și exterioare.

Eficiență Energetică și Sustenabilitate: Consiliem și implementăm soluții pentru îmbunătățirea eficienței energetice în proiectele de construcție. Introducem tehnologii sustenabile pentru a contribui la responsabilitatea socială a proiectelor.

Gestionare Eficientă a Proiectelor: Coordonăm toate aspectele proiectelor de construcție, eliminând eventualele blocaje în comunicare. Asigurăm un flux de lucru fluent și eficient pentru proiectele dumneavoastră.

Recomandări

„Echipa Next Maintenance se evidențiază prin profesionalismul și dedicarea exemplară a specialiștilor săi. Soluțiile inovatoare propuse și implementate au asigurat funcționalitatea și fiabilitatea instalațiilor, contribuind semnificativ la succesul proiectelor noastre.”

Gaetan Pacton, Chief Executive Officer, Profi

„Next Maintenance a instalat cu succes sisteme video și de control acces furnizate de Azitrend Distribution în peste 400 locatii din tara, cu un total de peste 10,000 de camere video. Echipele Next Maintenance au prestat servicii de foarte buna calitate către beneficiarii finali, atât în faza deimplementare cat si in mentenanta, sustinand eforturile Azitrend Distribution de a asigura satisfactia clientilor pe termen lung.”

Doru Asmarandei, Director General, Azitrend Distribution

„Recomandăm compania pentru calitatea deosebită a serviciilor prestate de către aceasta și totodată, pentru profesionalismul angajaților săi ce au oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Cojocaru Marian, Inginer Rominserv
„Firma Next Maintenance S.R.L. și-a onorat angajamentele în parametrii optimi, iar serviciile prestate s-au ridicat constant la standardele impuse de cerințele interne ale companiei și de legislația în vigoare. Vă recomand cu încredere pe Next Maintenance S.R.L. cu convingerea că apelând la serviciile sale, veți câștiga un colaborator profesionist, devotat și extrem de capabil.”

Tiberiu Chiriță, Administrator Sagex
„Am ales să colaborăm cu compania Next Maintenance S.R.L. ca furnizor de servicii de instalații electrice, sisteme de securitate, detecție și alarmare incendiu, datorită calității deosebite a serviciilor prestate de către aceasta. Totodată, societatea a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Boruga Sorin Ștefan, Administrator V.D.M Think Smart

Perfecționați-vă afacerea!

Perfecționați-vă afacerea!