Industria Petrolieră și a Gazelor

În cadrul industriei critice a petrolului și gazelor, oferim soluții specializate în securitate, automatizare, construcții și amenajări interioare, contribuind la optimizarea operațiunilor și la protejarea infrastructurii critice. Iată cum putem susține această industrie complexă:

Control al Accesului: Supraveghere și control al accesului în facilitățile energetice critice pentru a preveni intruziunile neautorizate.

Sisteme de Supraveghere Video și Detecție a Incidentelor: Implementarea sistemelor de supraveghere video pentru monitorizarea continuă a instalațiilor. Sisteme avansate de detectare a incidentelor pentru a reacționa rapid în caz de situații de urgență.

Securitate Fizică și Control al Accesului: Proiectare și instalare a sistemelor de securitate fizică, inclusiv CCTV, detecție incendiu, detecție la efracție și control acces. Implementarea de soluții precum pontaje, bariere auto și alte măsuri de securitate fizică.

Securitatea Proceselor și a Infrastructurii Critice: Securitate cibernetică pentru sistemele de control al proceselor petroliere și de gaze. Măsuri specifice pentru protejarea infrastructurii critice din industria petrolieră.

Infrastructură IT și Comunicare: Implementarea și gestionarea rețelelor de comunicații pentru transmiterea eficientă a datelor. Infrastructură IT robustă pentru susținerea operațiunilor.

Eficiență Energetică și Automatizare: Consultanță și implementare pentru îmbunătățirea eficienței energetice a instalațiilor. Integrarea soluțiilor de automatizare pentru gestionarea eficientă a resurselor.

Amenajări Interioare: Servicii complete de amenajări interioare pentru facilitățile critice, adaptate cerințelor specifice ale industriei. Design și implementare a spațiilor interioare, ținând cont de aspectele de securitate și funcționalitate.

Recomandări

„Echipa Next Maintenance se evidențiază prin profesionalismul și dedicarea exemplară a specialiștilor săi. Soluțiile inovatoare propuse și implementate au asigurat funcționalitatea și fiabilitatea instalațiilor, contribuind semnificativ la succesul proiectelor noastre.”

Gaetan Pacton, Chief Executive Officer, Profi

„Next Maintenance a instalat cu succes sisteme video și de control acces furnizate de Azitrend Distribution în peste 400 locatii din tara, cu un total de peste 10,000 de camere video. Echipele Next Maintenance au prestat servicii de foarte buna calitate către beneficiarii finali, atât în faza deimplementare cat si in mentenanta, sustinand eforturile Azitrend Distribution de a asigura satisfactia clientilor pe termen lung.”

Doru Asmarandei, Director General, Azitrend Distribution

„Recomandăm compania pentru calitatea deosebită a serviciilor prestate de către aceasta și totodată, pentru profesionalismul angajaților săi ce au oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Cojocaru Marian, Inginer Rominserv
„Firma Next Maintenance S.R.L. și-a onorat angajamentele în parametrii optimi, iar serviciile prestate s-au ridicat constant la standardele impuse de cerințele interne ale companiei și de legislația în vigoare. Vă recomand cu încredere pe Next Maintenance S.R.L. cu convingerea că apelând la serviciile sale, veți câștiga un colaborator profesionist, devotat și extrem de capabil.”

Tiberiu Chiriță, Administrator Sagex
„Am ales să colaborăm cu compania Next Maintenance S.R.L. ca furnizor de servicii de instalații electrice, sisteme de securitate, detecție și alarmare incendiu, datorită calității deosebite a serviciilor prestate de către aceasta. Totodată, societatea a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Boruga Sorin Ștefan, Administrator V.D.M Think Smart

Perfecționați-vă afacerea!

Perfecționați-vă afacerea!