Industria Energetică

Next M aduce o gamă completă de servicii pentru industria energetică, acoperind atât instalațiile aeriene, cât și cele subterane pentru sistemele de tensiune joasă și tensiune medie. Iată cum ne implicăm în proiectele dumneavoastră:

Servicii de Instalare și Mentenanță: Asigurăm instalații aeriene și subterane pentru sistemele de tensiune joasă și medie. Furnizăm suport continuu de inginerie și asistență tehnică pe durata întregului ciclu de viață al proiectului.

Măsuri de Siguranță și Panouri Electrice: Acordăm atenție deosebită măsurilor de siguranță, inclusiv legarea la pământ, protecția împotriva fulgerelor și supratensiuni. Oferim servicii complete pentru panouri electrice, de la instalare la întreținere.

Testare, Comisionare și Laborator (PRAM): Ne ocupăm de testarea și comisionarea sistemelor pentru a garanta funcționalitatea și eficiența acestora. Desfășurăm activități de laborator, inclusiv utilizarea echipamentului PRAM, pentru a asigura calitatea și performanța sistemelor.

Energie Regenerabilă și Modernizare a Instalațiilor Electrice: Suntem specializați în instalarea sistemelor de energie regenerabilă, inclusiv panouri solare. Oferim servicii de modernizare și actualizare a instalațiilor electrice existente pentru a le face mai eficiente și mai sigure.

Recomandări

„Echipa Next Maintenance se evidențiază prin profesionalismul și dedicarea exemplară a specialiștilor săi. Soluțiile inovatoare propuse și implementate au asigurat funcționalitatea și fiabilitatea instalațiilor, contribuind semnificativ la succesul proiectelor noastre.”

Gaetan Pacton, Chief Executive Officer, Profi

„Next Maintenance a instalat cu succes sisteme video și de control acces furnizate de Azitrend Distribution în peste 400 locatii din tara, cu un total de peste 10,000 de camere video. Echipele Next Maintenance au prestat servicii de foarte buna calitate către beneficiarii finali, atât în faza deimplementare cat si in mentenanta, sustinand eforturile Azitrend Distribution de a asigura satisfactia clientilor pe termen lung.”

Doru Asmarandei, Director General, Azitrend Distribution

„Recomandăm compania pentru calitatea deosebită a serviciilor prestate de către aceasta și totodată, pentru profesionalismul angajaților săi ce au oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Cojocaru Marian, Inginer Rominserv
„Firma Next Maintenance S.R.L. și-a onorat angajamentele în parametrii optimi, iar serviciile prestate s-au ridicat constant la standardele impuse de cerințele interne ale companiei și de legislația în vigoare. Vă recomand cu încredere pe Next Maintenance S.R.L. cu convingerea că apelând la serviciile sale, veți câștiga un colaborator profesionist, devotat și extrem de capabil.”

Tiberiu Chiriță, Administrator Sagex
„Am ales să colaborăm cu compania Next Maintenance S.R.L. ca furnizor de servicii de instalații electrice, sisteme de securitate, detecție și alarmare incendiu, datorită calității deosebite a serviciilor prestate de către aceasta. Totodată, societatea a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Boruga Sorin Ștefan, Administrator V.D.M Think Smart

Perfecționați-vă afacerea!

Perfecționați-vă afacerea!