Proiecte

Securitate/IT

Soluții de Infrastructură IT: Am oferit servicii de calitate superioară, inclusiv montarea echipamentelor specifice, precum camere video și senzori pentru alarmă împotriva efracției și incendiilor. Am efectuat cablare structurată pentru date și instalare de echipamente IT, cum ar fi monitoare, scannere și sisteme de sonorizare.

Dispecerate CCTV (Supraveghere Video): Am gestionat cu succes proiecte de livrare și montare a sistemelor de supraveghere video, asigurând mentenanța post-execuție pentru funcționarea optimă a echipamentelor.

Detecție Incendiu prin Aspirație: Am realizat servicii complete, inclusiv proiectarea sistemelor de detecție incendiu prin aspirație, livrarea și montarea echipamentelor, precum și punerea în funcțiune și mentenanța post-execuție.

Instalații electrice

Secție Vopsitorie Ford Craiova: Am obținut autorizația de funcționare la incendiu și am implementat iluminat de securitate, priză de pământ și paratrăsnet, montând totodată tablouri electrice și grup electrogen.

Kika Pallady: Am realizat lucrări de montare echipamente specifice și cablare structurată pentru instalații electrice de joasă și medie tensiune.

Michelin Romania SRL – Floresti: Am construit un ansamblu industrial, inclusiv hală de producție, depozit chimic, birouri, grup social și depozit pentru spume poliuretanice. Am instalat echipamente tehnologice exterioare, alei, drumuri și locuri de parcare.

Fabrica de Produse de Patiserie ETI EUROPEAN FOOD INDUSTRIES: Am amplasat două corturi – construcții provizorii, punând în aplicare instalații electrice.

Fabrica de Bere Heineken Constanța: Am construit o hală de depozitare, implementând instalații electrice.

Liceul Teoretic „Adrian Paunescu” Bârca, Dolj: Am contribuit la construirea unui liceu multifuncțional, instalând instalații electrice de curent tare și curent slab.

Centrul Medico-Social Amărăștii de Jos: Am construit un pavilion multifuncțional, realizând instalații electrice de curent tare și curent slab.

Moara și Silozuri Băilești: Am realizat instalații electrice pentru moara și silozuri, acoperind totodată și aspecte precum priză de pământ și paratrăsnet.

Aeroportul Craiova: Am extins terminalele Plecări și Sosiri, efectuând lucrări de instalații electrice de curent tare.

Jumbo Craiova: Am intervenit în lucrări de instalații electrice, aducând soluții profesionale.

Heineken Craiova: Am desfășurat lucrări de instalații electrice pentru autorizarea ISU, asigurând funcționarea optimă.

Rompetrol: Am realizat upgrade-uri la instalațiile electrice din stațiile de distribuție a carburanților.

Etex Rovinari: Am construit o hală de producție pentru clientul Etex în incinta Complexului Energetic Oltenia Rovinari.

Antrepriză generală