Industria Horeca

În industria HORECA (Hoteluri, Restaurante, Cafenele), serviciile de construcții și instalații electrice sunt, de asemenea, esențiale pentru a asigura funcționarea optimă și sigură a facilităților.

Iată câteva aspecte specifice în care aceste servicii sunt necesare:

Proiectarea și instalarea sistemelor electrice pentru iluminat: Instalarea prize de curent, panouri de distribuție și echipamente electrice necesare în bucătării și zonele de servire.

Sisteme de Iluminat: Proiectarea și implementarea sistemelor de iluminat adecvate pentru spațiile de servire și ambientul general. Instalarea iluminatului de urgență și a sistemelor de control al iluminatului.

Sisteme de Climatizare și Ventilație: Instalarea sistemelor de climatizare pentru a asigura un mediu confortabil pentru clienți și personal. Implementarea sistemelor de ventilație în bucătării și spații de servire pentru a menține o calitate corespunzătoare a aerului.

Automatizare și Control: Integrarea sistemelor de control pentru iluminat, climatizare și echipamente electrocasnice pentru eficiență și economisirea energiei. Implementarea soluțiilor de automatizare a clădirilor pentru gestionarea eficientă a resurselor.

Sisteme de Siguranță: Instalarea sistemelor de supraveghere video pentru securitatea spațiului public și a personalului. Implementarea sistemelor de alarmă împotriva incendiilor și a sistemelor de detecție a gazelor.

Infrastructură IT și Comunicare: Implementarea rețelelor de comunicații și a infrastructurii IT pentru gestionarea comenzilor și serviciilor într-un mediu digital. Instalarea echipamentelor de divertisment și audio pentru clienți.

Sisteme de Sonorizare și Divertisment: Instalarea sistemelor de sonorizare pentru ambientul muzical sau pentru transmisia de evenimente. Implementarea sistemelor de divertisment audio-video pentru clienți.

Eficiență Energetică: Consultanță și implementare pentru îmbunătățirea eficienței energetice a instalațiilor. Integrarea soluțiilor de economisire a energiei pentru iluminat și echipamente electrocasnice.

Recomandări

„Echipa Next Maintenance se evidențiază prin profesionalismul și dedicarea exemplară a specialiștilor săi. Soluțiile inovatoare propuse și implementate au asigurat funcționalitatea și fiabilitatea instalațiilor, contribuind semnificativ la succesul proiectelor noastre.”

Gaetan Pacton, Chief Executive Officer, Profi

„Next Maintenance a instalat cu succes sisteme video și de control acces furnizate de Azitrend Distribution în peste 400 locatii din tara, cu un total de peste 10,000 de camere video. Echipele Next Maintenance au prestat servicii de foarte buna calitate către beneficiarii finali, atât în faza deimplementare cat si in mentenanta, sustinand eforturile Azitrend Distribution de a asigura satisfactia clientilor pe termen lung.”

Doru Asmarandei, Director General, Azitrend Distribution

„Recomandăm compania pentru calitatea deosebită a serviciilor prestate de către aceasta și totodată, pentru profesionalismul angajaților săi ce au oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Cojocaru Marian, Inginer Rominserv
„Firma Next Maintenance S.R.L. și-a onorat angajamentele în parametrii optimi, iar serviciile prestate s-au ridicat constant la standardele impuse de cerințele interne ale companiei și de legislația în vigoare. Vă recomand cu încredere pe Next Maintenance S.R.L. cu convingerea că apelând la serviciile sale, veți câștiga un colaborator profesionist, devotat și extrem de capabil.”

Tiberiu Chiriță, Administrator Sagex
„Am ales să colaborăm cu compania Next Maintenance S.R.L. ca furnizor de servicii de instalații electrice, sisteme de securitate, detecție și alarmare incendiu, datorită calității deosebite a serviciilor prestate de către aceasta. Totodată, societatea a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Boruga Sorin Ștefan, Administrator V.D.M Think Smart

Perfecționați-vă afacerea!

Perfecționați-vă afacerea!