Industria Alimentară

Suntem partenerul ideal pentru industria alimentară, aducând soluții complete și inovatoare pentru toate nevoile legate de instalații electrice, securitate/IT și Antrepriză Generală. Cu o experiență vastă și o echipă de specialiști dedicați, ne-am impus drept lideri în domeniu, oferind servicii de cea mai înaltă calitate. Ne-am onorat colaborările cu clienți de prestigiu precum Profi, Lidl și multe altele.

Serviciile noastre pentru industria alimentară includ:

Instalații Electrice: Proiectare și instalare sisteme electrice pentru facilități de producție și spații comerciale. Mentenanță și service pentru echipamente electrice, asigurând funcționalitatea optimă.

Securitate/IT: Supraveghere video și control acces pentru securitatea fizică a facilităților.

Antrepriză Generală: Amenajări interioare personalizate, adaptate specificului industriei alimentare. Proiecte de modernizare și optimizare a spațiilor de producție și servire. Obținerea aprobarilor și certificărilor necesare pentru funcționarea în conformitate cu standardele.

Recomandări

„Echipa Next Maintenance se evidențiază prin profesionalismul și dedicarea exemplară a specialiștilor săi. Soluțiile inovatoare propuse și implementate au asigurat funcționalitatea și fiabilitatea instalațiilor, contribuind semnificativ la succesul proiectelor noastre.”

Gaetan Pacton, Chief Executive Officer, Profi

„Next Maintenance a instalat cu succes sisteme video și de control acces furnizate de Azitrend Distribution în peste 400 locatii din tara, cu un total de peste 10,000 de camere video. Echipele Next Maintenance au prestat servicii de foarte buna calitate către beneficiarii finali, atât în faza deimplementare cat si in mentenanta, sustinand eforturile Azitrend Distribution de a asigura satisfactia clientilor pe termen lung.”

Doru Asmarandei, Director General, Azitrend Distribution

„Recomandăm compania pentru calitatea deosebită a serviciilor prestate de către aceasta și totodată, pentru profesionalismul angajaților săi ce au oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Cojocaru Marian, Inginer Rominserv
„Firma Next Maintenance S.R.L. și-a onorat angajamentele în parametrii optimi, iar serviciile prestate s-au ridicat constant la standardele impuse de cerințele interne ale companiei și de legislația în vigoare. Vă recomand cu încredere pe Next Maintenance S.R.L. cu convingerea că apelând la serviciile sale, veți câștiga un colaborator profesionist, devotat și extrem de capabil.”

Tiberiu Chiriță, Administrator Sagex
„Am ales să colaborăm cu compania Next Maintenance S.R.L. ca furnizor de servicii de instalații electrice, sisteme de securitate, detecție și alarmare incendiu, datorită calității deosebite a serviciilor prestate de către aceasta. Totodată, societatea a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Boruga Sorin Ștefan, Administrator V.D.M Think Smart

Perfecționați-vă afacerea!

Perfecționați-vă afacerea!