Mentenanță clădiri

Next M oferă o gamă largă de servicii profesionale specializate în mentenanța clădirilor și managementul facilităților, concepute pentru a asigura funcționarea optimă și durabilitatea infrastructurilor. Portofoliul nostru cuprinde:

1. Mentenanță Preventivă și Corectivă: Strategia noastră se concentrează pe prevenirea problemelor înainte de a se manifesta, prin monitorizarea și întreținerea regulată a tuturor sistemelor esențiale ale clădirii. Aceasta include verificări periodice, ajustări și repararea promptă a defecțiunilor pentru a menține performanța maximă și a reduce timpul de inactivitate.

2. Gestiunea Facilităților: Oferim soluții complete de facility management care acoperă toate aspectele operaționale ale unei clădiri. De la servicii de curățenie și securitate, la administrarea spațiilor și gestionarea eficientă a energiei, echipa noastră asigură că toate elementele funcționează la standarde optime pentru confortul și siguranța ocupanților.

3. Repararea și Îmbunătățirea Infrastructurii: Ne angajăm să răspundem rapid și eficient la orice nevoie de reparație sau îmbunătățire a clădirii. Fie că este vorba de lucrări minore sau proiecte majore de renovare, echipa noastră de specialiști are expertiza necesară pentru a asigura soluții durabile și de înaltă calitate.

4. Consultanță în Optimizarea Operațiunilor: Înțelegem importanța unei gestionări eficiente a resurselor și a spațiilor. Prin urmare, oferim consultanță strategică pentru optimizarea proceselor operaționale, ajutându-vă să maximizați eficiența și să reduceți costurile asociate cu mentenanța clădirii.

5. Managementul Proiectelor de Construcții și Renovări: De la inițierea proiectului până la finalizare, gestionăm toate etapele procesului de construcție și renovare, asigurându-ne că toate lucrările respectă standardele de calitate, bugetele stabilite și termenele de execuție.

În industria petrolieră și de gaze, precum și în alte sectoare critice, Next M se distinge prin furnizarea de servicii adaptate necesităților specifice ale fiecărui client, contribuind astfel la eficiența și siguranța operațiunilor.

Ne mândrim cu colaborarea de lungă durată cu clienți prestigioși, cum ar fi MOL România, care atestă calitatea și fiabilitatea serviciilor noastre. Prin angajamentul nostru constant pentru excelență și inovație, Next M se poziționează ca lider în domeniul mentenanței clădirilor și al managementului facilităților, dedicat îmbunătățirii continue a mediului construit.

Recomandări

„Echipa Next Maintenance se evidențiază prin profesionalismul și dedicarea exemplară a specialiștilor săi. Soluțiile inovatoare propuse și implementate au asigurat funcționalitatea și fiabilitatea instalațiilor, contribuind semnificativ la succesul proiectelor noastre.”

Gaetan Pacton, Chief Executive Officer, Profi

„Next Maintenance a instalat cu succes sisteme video și de control acces furnizate de Azitrend Distribution în peste 400 locatii din tara, cu un total de peste 10,000 de camere video. Echipele Next Maintenance au prestat servicii de foarte buna calitate către beneficiarii finali, atât în faza deimplementare cat si in mentenanta, sustinand eforturile Azitrend Distribution de a asigura satisfactia clientilor pe termen lung.”

Doru Asmarandei, Director General, Azitrend Distribution

„Recomandăm compania pentru calitatea deosebită a serviciilor prestate de către aceasta și totodată, pentru profesionalismul angajaților săi ce au oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Cojocaru Marian, Inginer Rominserv
„Firma Next Maintenance S.R.L. și-a onorat angajamentele în parametrii optimi, iar serviciile prestate s-au ridicat constant la standardele impuse de cerințele interne ale companiei și de legislația în vigoare. Vă recomand cu încredere pe Next Maintenance S.R.L. cu convingerea că apelând la serviciile sale, veți câștiga un colaborator profesionist, devotat și extrem de capabil.”

Tiberiu Chiriță, Administrator Sagex
„Am ales să colaborăm cu compania Next Maintenance S.R.L. ca furnizor de servicii de instalații electrice, sisteme de securitate, detecție și alarmare incendiu, datorită calității deosebite a serviciilor prestate de către aceasta. Totodată, societatea a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Boruga Sorin Ștefan, Administrator V.D.M Think Smart

Perfecționați-vă afacerea cu servicii de mentenanță a clădirilor!

Perfecționați-vă afacerea cu servicii de mentenanță a clădirilor!