Securitate/IT

La Next M, ne angajăm să asigurăm securitatea și eficiența maximă, atât în mediul rezidențial, cât și în cel comercial. Oferim o gamă completă de servicii pentru instalare, implementare și mentenanță a sistemelor de securitate de ultimă generație și soluții IT personalizate.

Sisteme Integrate de Supraveghere: Echipa noastră de specialiști proiectează și implementează sisteme de supraveghere, detectare a incendiilor și a efracțiilor, control al accesului și pontaje, oferind și soluții pentru bariere auto, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Ne asigurăm că fiecare colț al spațiului dumneavoastră este monitorizat și protejat eficient.

Soluții Personalizate de Securitate IT: Suntem conștienți de importanța securității informatice în era digitală de astăzi. De aceea, oferim soluții personalizate care acoperă atât protecția infrastructurii fizice, cât și apărarea împotriva amenințărilor cibernetice, garantând integritatea și confidențialitatea datelor dumneavoastră.

Răspuns Prompt și Servicii de Încredere: Echipa Next M este întotdeauna pregătită să intervină rapid în orice situație de securitate, asigurându-vă liniștea prin sisteme fiabile și suport constant. Indiferent dacă este vorba de o intervenție urgentă sau de mentenanță regulată, suntem aici pentru a vă asigura continuitatea protecției.

Protecție Completă, Interior și Exterior: Indiferent de complexitatea cerințelor de securitate, Next M este echipată să ofere soluții eficiente pentru orice scenariu, de la protecția perimetrului exterior până la securizarea datelor sensibile. Lucrând împreună cu noi, veți avea parte de un partener de încredere care pune accent pe inovație și adaptabilitate în domeniul securității.

Echipa Next M este dedicată furnizării de soluții de securitate și IT de top, concepute pentru a răspunde provocărilor specifice ale mediului dumneavoastră, garantându-vă că sunteți protejat în fața oricăror riscuri.

Gama noastră de servicii de securitate/IT

Sisteme de supraveghere personalizate

Specialisti noștri proiectează și implementează sisteme de supraveghere adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Ne asigurăm că fiecare colț al spațiului dumneavoastră este monitorizat și protejat eficient.

Detectare a incendiilor si efractiilor

Furnizăm servicii complete de specialitate destinate identificării incediilor, precum și detectarea intruziunilor sau efracției.

Sisteme de securitate integrate

Specialiștii noștri proiectează și implementează sisteme de supraveghere, detectare a incendiilor și efracțiilor, control al accesului și pontaje, împreună cu soluții pentru bariere auto, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Ne asigurăm că fiecare colț al spațiului dumneavoastră este monitorizat și protejat eficient.

Protecție Completă, Interior și Exterior

Indiferent de complexitatea cerințelor de securitate, Next M este echipat să ofere soluții eficiente pentru orice scenariu, de la protecția perimetrului exterior până la securizarea datelor sensibile. Colaborând cu noi, beneficiați de un partener de încredere care pune accent pe inovație și adaptabilitate în domeniul securității.

Control acces

Oferim soluții de acces controlat si pontaje prin implementarea unui sistem care gestionează drepturile de intrare sau utilizare a resurselor, spațiilor sau informațiilor. Acest sistem poate implica autentificare prin parole, carduri de acces sau alte mijloace.

LPR(recunoașterea plăcilor de înmatriculare), Bariere auto

Prin folosirea tehnologiei LPR care utilizează camere și software specializat poți identifica și înregistra automat numerele de înmatriculare. Această tehnologie poate fi utilizată în diverse scopuri precum deschiderea și închiderea barierelor auto, monitorizarea traficului, parcarilor, etc.

Soluții Personalizate de Securitate IT

Înțelegem importanța securității informatice în lumea digitală de azi. Prin urmare, oferim soluții personalizate care cuprind atât protecția infrastructurii fizice, cât și apărarea împotriva amenințărilor cibernetice, asigurând integritatea și confidențialitatea datelor dumneavoastră.

Recomandări

„Echipa Next Maintenance se evidențiază prin profesionalismul și dedicarea exemplară a specialiștilor săi. Soluțiile inovatoare propuse și implementate au asigurat funcționalitatea și fiabilitatea instalațiilor, contribuind semnificativ la succesul proiectelor noastre.”

Gaetan Pacton, Chief Executive Officer, Profi

„Next Maintenance a instalat cu succes sisteme video și de control acces furnizate de Azitrend Distribution în peste 400 locatii din tara, cu un total de peste 10,000 de camere video. Echipele Next Maintenance au prestat servicii de foarte buna calitate către beneficiarii finali, atât în faza deimplementare cat si in mentenanta, sustinand eforturile Azitrend Distribution de a asigura satisfactia clientilor pe termen lung.”

Doru Asmarandei, Director General, Azitrend Distribution

„Recomandăm compania pentru calitatea deosebită a serviciilor prestate de către aceasta și totodată, pentru profesionalismul angajaților săi ce au oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Cojocaru Marian, Inginer Rominserv
„Firma Next Maintenance S.R.L. și-a onorat angajamentele în parametrii optimi, iar serviciile prestate s-au ridicat constant la standardele impuse de cerințele interne ale companiei și de legislația în vigoare. Vă recomand cu încredere pe Next Maintenance S.R.L. cu convingerea că apelând la serviciile sale, veți câștiga un colaborator profesionist, devotat și extrem de capabil.”

Tiberiu Chiriță, Administrator Sagex
„Am ales să colaborăm cu compania Next Maintenance S.R.L. ca furnizor de servicii de instalații electrice, sisteme de securitate, detecție și alarmare incendiu, datorită calității deosebite a serviciilor prestate de către aceasta. Totodată, societatea a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Boruga Sorin Ștefan, Administrator V.D.M Think Smart

Perfecționați-vă afacerea cu servicii de securitate/IT!

Perfecționați-vă afacerea cu servicii de securitate/IT!