Instalații electrice

Având autorizație ANRE, la Next M suntem specializați în proiectarea și execuția instalațiilor electrice, oferind gama de lucrări pentru joasă și medie tensiune. Expertiza noastră tehnică și abordarea personalizată ne permit să deservim diverse industrii, precum Retail, Petrol și gaze, Industria Prelucrătoare, Automobile și Depozite Logistice, oferind soluții electrice sigure, eficiente și adaptate cerințelor specifice ale fiecărui sector.

Proiectare și Execuție la Standarde Ridicate: Echipa noastră de ingineri și tehnicieni certificați ANRE utilizează cele mai avansate tehnologii și metodologii în proiectarea și implementarea instalațiilor electrice, asigurând performanță optimă în conformitate cu reglementările în vigoare.

De la sisteme complexe de distribuție a energiei pentru tensiuni medii, la soluții de iluminat eficiente energetic și sisteme de alimentare de rezervă, fiecare proiect este gestionat cu atenție deosebită și profesionalism.

Domenii de Expertiză:

Retail: Oferim soluții electrice care optimizează funcționarea și securitatea spațiilor comerciale, incluzând iluminat de înaltă performanță, sisteme de siguranță și eficiență energetică.

Petrol și gaze: Specializați în soluții pentru medii cu risc ridicat, furnizăm instalații electrice fiabile și robuste, capabile să opereze în condiții extreme.

Industria Prelucrătoare: Proiectăm și implementăm sisteme electrice ce susțin procesele de producție, optimizând operațiile și minimizând timpul de inactivitate.

Automobile: Soluțiile noastre contribuie la inovare și productivitate în industria auto, de la linii de asamblare la sisteme de testare avansate.

Depozite Logistice: Implementăm sisteme electrice care îmbunătățesc eficiența logistică și securitatea depozitelor, asigurând un flux constant și fiabil de energie.

La Next M, ne angajăm să oferim soluții de instalații electrice care nu numai că îndeplinesc, ci depășesc așteptările clienților noștri. Prin colaborarea strânsă cu fiecare client, identificăm și implementăm cele mai eficiente și sigure soluții, asigurând performanță de lungă durată și sustenabilitate.

Alegând Next M pentru serviciile de instalații electrice, beneficiați de expertiza unei echipe autorizate ANRE, dedicată excelenței în fiecare proiect și adaptabilă la cerințele unice ale fiecărei industrii în care activăm

Gama noastră de servicii electrice

Asigurăm atât instalații aeriene, cât și subterane pentru sistemele de joasă și medie tensiune.

Panouri Electrice

Oferim servicii complete pentru panourile electrice, acoperind întregul proces de la elaborarea proiectului și instalare până la întreținere. Capacitatea noastră de a gestiona panouri de până la 5000 de amperi ne permite să satisfacem diverse cerințe, iar expertiza noastră include și gestionarea eficientă a energiei reactive.

Obținerea Aprobărilor

Vă susținem în procesul de obținere a aprobărilor necesare pentru conectarea la rețeaua de distribuție.

Iluminat Interior și Exterior

Proiectăm și implementăm sisteme de iluminat adaptate atât pentru medii industriale, cât și civile, incluzând soluții de iluminat ambiental și decorativ.

Măsuri de Siguranță

Acordăm o atenție deosebită sistemelor de protecție împotriva trăsnetelor, legarea la pământ și protecția împotriva supratensiunilor, garantând astfel siguranța și fiabilitatea sistemelor electrice.

Panouri Electrice

Oferim servicii complete, de la instalare până la întreținerea panourilor electrice.

Proiectare și Documentație

Furnizăm servicii integrate, începând de la faza de proiectare și proiecte tehnice până la detalii de execuție și documentații AS-BUILD.

Inginerie și Suport Tehnic

Echipa noastră asigură suport continuu de inginerie și asistență tehnică pe durata întregului ciclu de viață al proiectului.

Testare și Comisionare

Ne ocupăm de testarea și comisionarea sistemelor pentru a garanta funcționalitatea și eficiența acestora.

Activitate de Laborator (PRAM)

Desfășurăm activități de laborator, inclusiv utilizarea echipamentului PRAM (Set de Testare a Releelelor de Putere), pentru a asigura calitatea și performanța sistemelor.

Energie regenerabilă

Suntem specializați în instalarea sistemelor de energie regenerabilă, cum ar fi panourile solare sau turbinele eoliene.

Modernizare a instalațiilor electrice

Oferim servicii de modernizare și actualizare a instalațiilor electrice existente pentru a le face mai eficiente și mai sigure.

Angajamentul nostru este să livrăm instalații electrice de calitate superioară, cu accent pe siguranță, eficiență și respectarea standardelor reglementare. Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, echipa noastră este disponibilă pentru a vă oferi asistența necesară.

Recomandări

„Echipa Next Maintenance se evidențiază prin profesionalismul și dedicarea exemplară a specialiștilor săi. Soluțiile inovatoare propuse și implementate au asigurat funcționalitatea și fiabilitatea instalațiilor, contribuind semnificativ la succesul proiectelor noastre.”

Gaetan Pacton, Chief Executive Officer, Profi

„Next Maintenance a instalat cu succes sisteme video și de control acces furnizate de Azitrend Distribution în peste 400 locatii din tara, cu un total de peste 10,000 de camere video. Echipele Next Maintenance au prestat servicii de foarte buna calitate către beneficiarii finali, atât în faza deimplementare cat si in mentenanta, sustinand eforturile Azitrend Distribution de a asigura satisfactia clientilor pe termen lung.”

Doru Asmarandei, Director General, Azitrend Distribution

„Recomandăm compania pentru calitatea deosebită a serviciilor prestate de către aceasta și totodată, pentru profesionalismul angajaților săi ce au oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Cojocaru Marian, Inginer Rominserv
„Firma Next Maintenance S.R.L. și-a onorat angajamentele în parametrii optimi, iar serviciile prestate s-au ridicat constant la standardele impuse de cerințele interne ale companiei și de legislația în vigoare. Vă recomand cu încredere pe Next Maintenance S.R.L. cu convingerea că apelând la serviciile sale, veți câștiga un colaborator profesionist, devotat și extrem de capabil.”

Tiberiu Chiriță, Administrator Sagex
„Am ales să colaborăm cu compania Next Maintenance S.R.L. ca furnizor de servicii de instalații electrice, sisteme de securitate, detecție și alarmare incendiu, datorită calității deosebite a serviciilor prestate de către aceasta. Totodată, societatea a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre, asigurând eficiență și promptitudine.”

Boruga Sorin Ștefan, Administrator V.D.M Think Smart

Perfecționați-vă afacerea cu instalații electrice de calitate!

Perfecționați-vă afacerea cu instalații electrice de calitate!