În 2012, am început călătoria noastră sub numele de Next Maintenance, stabilindu-ne ca un lider de încredere în domeniul serviciilor de mentenanță pentru securitate/IT, instalații electrice și construcții.

De-a lungul anilor, am crescut alături de partenerii și clienții noștri, extinzându-ne expertiza și adaptându-ne continuu pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale pieței.

Astăzi, marcăm un nou capitol în istoria noastră prin transformarea în Next M.

Acest rebranding reflectă evoluția noastră dincolo de mentenanță, îmbrățișând un portofoliu extins de servicii care includ proiectare completă și autorizare, antrepriză generală, lucrări mecanice specializate în zone antiexplozive, soluții avansate de cybersecurity și multe altele.

Ne mândrim să oferim soluții integrate care acoperă întregul spectru de nevoi pentru proiectele complexe ale clienților noștri.

Rebrandingul în Next M simbolizează angajamentul nostru de a inova și de a excela în fiecare aspect al activității noastre.

Este o reflectare a creșterii noastre și a aspirației continue de a depăși limitele pentru a oferi servicii excepționale.

În acest nou capitol, Next M se angajează să fie mai mult decât un prestator de servicii – să fie un partener strategic care contribuie activ la succesul și dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Într-o lume în continuă schimbare, Next M rămâne dedicată adaptabilității, inovației și excelenței. Împreună, construim viitorul.

Vă invităm să descoperiți gama noastră completă de servicii și să explorați oportunitățile pe care le putem crea împreună pe noua noastră pagină web.

Partenerul dumneavoastră pentru soluții integrate!